Tanévzáró

 

Június 18-án 8 órakor tanévzáró ünnepségünkkel zártuk le a 2018/2019-es tanévünket. Kovács Jánosné, tagintézmény-vezető ünnepi beszédében beszámolt az iskola és az osztályok tanulmányi átlagáról, ( 1. “helyezett”: 5.b, 2. “helyezett”: 7.b, 3.helyezett: 6.c) kitért a kiváló versenyeredményeinkre, és méltatta a diákönkormányzat munkáját is.

 

 

 

 

Mint minden évben, ilyenkor kerül kihirdetésre zsetonversenyünk eredménye is, amit idén is Hegyi József tanár úr osztálya, a 7. b osztály nyert meg. A képzeletbeli dobogó 2. helyén az 5. b osztály végzett, a 3. helyet pedig a 6.c osztály szerezte meg. Ők, a Szülői Munkaközösség jóvoltából 30 ezer, 20 ezer és 10 ezer Ft-ban részesülnek.

Beszéde végén megköszönte mind a diákoknak, mind a pedagógusoknak, valamint a szülőknek is az áldozatos munkáját, akik hozzájárultak ahhoz, hogy az idei esztendőt sikeresen zárhassuk.

 

 

A vakációt váró diákok ( a képről hiányoznak a 8. osztályosok, illetve az Erzsébet tárborban résztvevő diákjaink)

 

A jeles és a kitűnő diákjaink könyvjutalomban részesültek, (szintén a Szülői Munkaközösség támogatásával), erről fotók a galériában láthatóak.

 

Élményekkel teli, tartalmas VAKÁCIÓT kívánunk mindenkinek!      

 

 

Hírek

Previous article

Egyéb

Next article