Sulinyitogató és avató

Október 13-án, pénteken megtartottuk hagyományos Csibeavató és Sulinyitogató rendezvényünket, mely során 1. és 5. osztályos tanulóinkat avattuk. A rendezvényt Katona Beáta, tagintézményvezető-helyettes nyitotta meg.
 
Az első osztályosok lázasan készültek az avatóra Bogi néni és Kriszti néni segítségével, akik körjátékot játszottak, zenére tornásztak bemutatkozásként, majd a 4. osztályosok irányításával játékos próbatételek és eskütétel várták őket. Legkisebb diákjaink örömmel, nagy lelkesedéssel teljesítették a feladatokat, melynek végén átvehették megérdemelt jutalmukat: csokoládét, könyvjelzőt, radírt és postairónt vihettek haza. A jutalmak átvétele után aztán egy közös Kacsatánccal vidám buli vette kezdetét.
 
 
 
 
  
 
 
Délután 5 órától az 5.a és az 5.b avatójára került sor, akik a program elején a mesék birodalmába repítettek el bennünket osztályfőnökeik, Tündi néni és Anita néni vezetésével. Ezt követően aztán játékos feladatokon, valamint egy humoros fogadalomtételen keresztül kellett megmutatniuk 8. osztályos diáktársaik előtt, hogy kiérdemelték és méltók arra, hogy a felső tagozatosok teljes jogú tagjaivá váljanak.
 
 
 
 
 
 
A rendezvény elsősorban a közösségépítést és a beilleszkedést segítette elő, de mindemellett természetesen a fő cél az volt, hogy a résztvevők jól érezzék magukat.
 
A Sulinyitogató zárásaként diszkót tartottunk, mely fergeteges hangulatban zajlott le.
 
 
Ezúton is köszönjük a diákönkormányzatnak a program szervezését.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hírek

Next article

Mezei futóverseny