Helytörténeti vetélkedő

Az önkormányzat által elnyert Hungarikum pályázat keretében június 5-én került sor online formában a „Ki tud többet a település értékeiről?” elnevezésű vetélkedőre, melyet a Móra Ferenc Városi Könyvtár és Múzeum bonyolított le.

A csapatoknak összesen két órája volt arra, hogy megoldják a tárgyi tudást, kreativítást igényló 6 feladatból álló feladalapot. A szervezők a szentgotthárdi értékekből válogattak, 10 értékből kellett felkészülnie a felső tagozatos diákoknak.

Iskolánk csapatai nagyon szép ereményeket értek el:

 

2. helyezést ért el az IQ Harcosok csapata, Bicskei Kristóf, Németh Kornél és Tóth András, 8. b osztályos tanulók (felkészítő tanár: Katona Beáta),

 

3. helyezést ért el a Hagyományőrzők csapata, Offner Noémi, Leopold Anna és Dännler Rebeka, 7.c osztályos tanulók (felkészítő tanár: Katona Beáta).

 

Különdíjban részesült a:

Celebek csapata, Orbán Marina, Sárvári Aliz és Závecz Gréta, 8.c osztályos tanulók (felkészítő tanár: Kókai Zsuzsanna),

 

valamint a Vissza a múltba csapata, Vörös Márton, Nagy Donát, 7.a osztályos tanulók és Sárközi Léna, 7.c osztályos tanuló (felkészítő tanár: Katona Beáta).

 

Minden diák, aki részt vett a vetélkedőn, jutalomban részesül, amelyet 2020. június 8. és 12. között vehetnek át a Móra Ferenc Városi Könyvtárban, nyitvatartási időben.

 

 

Köszönjük, hogy szabadidejükben a város értékeinek megismerésével foglalkoztak, gratulálunk a felkészítő tanároknak és diákjaiknak a nem mindennapi teljesítményekhez!

 

 

Hírek

Previous article

Hírek

Next article

Biciklitároló