Versenyeredmények

Iskolánk tanulói az első 3 hónapban számos tanulmányi versenyen vettek részt, – ennek rövid összefoglalója következik:

Október 13-án iskolánk is helyet adott a Bolyai matematika verseny megyei fordulójának. A feladatok nem voltak idén sem könnyűek, de a résztvevő diákok derekasan helyt álltak. Iskolánkból a legjobb helyezést a 8. a csapata érte el a 9. helyezéssel, név szerint Baranyai Ferenc, Nagy Viktor, Takács Dorián és Mihályfi Dávid. Felkészítő tanáruk: Tonweber Ágnes.

November 16-án került megrendezésre Szombathelyen a megyei angol nyelvű szavalóverseny, ahol Náricza Nina, 5. c osztályos tanuló, szépen szerepelt és ezüst minősítéssel térhetett haza. Felkészítő tanára: Huszárné Peresztegi Beáta

November 22-én lezajlott a Simonyi Zsigmond helyesírási verseny területi fordulója is, ahonnan Nagy Zsanett 5. b osztályos tanuló (felkészítő tanára: Takács Tiborné), Offner Noémi 5.c osztályos tanuló (felkészítő: Offnerné Hadrik Tímea), és Monek Hanna, Pénzes Panna 7. b osztályos tanulók (felkészítő tanáruk: Lászlóné Király Tünde) továbbjutottak a megyei fordulóra.

A futsal természetesen nagyon népszerű a fiúk körében. A november 23-án megrendezett diákolimpián a 7-8. osztályos korosztályban vegyes csapatunk a dobogó legfelső fokára állhatott a rendezvény végén. A csapat tagjai voltak: Horváth Roland, Polly Lénárd , 7.b osztályos tanulók, Szilágyi Bálint, Laczó Benjámin, Muzsi Boján, 8. a osztályos tanulók és Lovenyák Martin, Ivanics Ákos, Rózsa Dominik, 8. c osztályos tanulók.

Szintén november 23-án rendezték meg Szombathelyen a német nemzetiségi szavalóversenyt, ahonnan Mesics-Leiner Félix az első hellyel tért haza, Pavlics Bálint pedig a különdíjjal büszkélkedhetett. Mindketten 6.b osztályos tanulók, felkészítő tanáruk: Csuk Hajnalka.

                                

November 24-én a Takács Jenő AMI szervezésében a művészeteké volt a főszerep. A színházban zajló zenetörténeti vetélkedőn iskolánkat a 7.c osztály csapata képviselte. Név szerint: Póczak Vivien, Orszácky Réka, Sarang Lili, Vaspöri Veronika, Laczó Lilian, Kövesdi Anna.

Iskolánk aulájában pedig képzőművészeti verseny folyt, ahol a Tóth Boglárka, Károyli Anna és Laczó Lévi alkotta, 8c. osztályos csapat 4. helyezést ért el. A verseny témája: Háry János megjelenítése volt.

December 1-én rendezte meg iskolánk a hagyományos Széchenyi Kupát, melyen 3 csapat indult. A Széchenyi csapata ismét remekül szerepelt, hiszen sikerült megnyernünk a  kupát.

A torna 2. helyezettje az Őriszentpéteri Általános Iskola csapata lett, a 3. helyezett pedig az 1. Sz. Lendvai Kétnyelvű Általános Iskola.

    

Különdíjak:

Legjobb góllövő: Rózsa Dominik, 8.c (Szentgotthárd, Széchenyi)

Legjobb hazai játékos: Laczó Benjámin, 8.a

Legjobb kapus: Szemán Máté (Őriszentpéter)

 

Legjobb mezőnyjátékos: Lendva

 

 

Hírek

Previous article

Hírek

Next article