Tájékoztató az étkezéssel kapcsolatban

T Á J É K O Z T A T Ó!

Tájékoztatom a Tisztelt Szülőket, hogy az étkezési térítési díjak befizetése minden hónap 10-e után esedékes, amely időpontok az iskolákban, a Szentgotthárdi Közös Önkormányzati Hivatalban, illetve Szentgotthárd Város Honlapján: szentgotthard.hu/Egyéb Hírek minden hónapban megtekinthetők.

Csak annak a tanulónak tudunk étkeztetést biztosítani, akinek térítési díj tartozása nincsen. Akinek térítési díj hátraléka van, az sajnos a következő hónap elsejétől nem kaphat iskolai étkezést. Amennyiben a tartozást rendezik, a tanuló az étkezést azonnal újra igénybe veheti. 

A térítési díj csoportos beszedési megbízással vagy készpénzben fizethető. Részletekről érdeklődni lehet a  94/ 553-046-os telefonszámon.

Az étkezés lemondása távollét ill. betegség esetén a szülő feladata. Az iskolában jelzett hiányzás, nem vonja magával az étkezési igény lemondását!

Az ingyenes étkezőknek is szükséges/kötelező az étkezés lemondása hiányzás esetén!

Nyomatékosan kérjük a szülőket, hogy hiányzás esetén az étkezést lemondani szíveskedjenek a 94/553-046-os telefonszámon, vagy a menza@szentgotthard.hu e-mail címen.

Betegség, hiányzás esetén a szolgáltató az étkezés lemondását tárgynapot megelőző nap reggel 10.00 óráig fogadja el.

Késői lemondás esetén, lehetőség van az ebéd éthordóban történő elvitelére, átvételi elismervény kitöltése ellenében.

Hírek

Previous article

Tanévnyitó ünnepség
Egyéb

Next article

Ünnepélyes tanévnyitó