Közösségfejlesztés

2015. november 6-án 7. és 8. osztályos diákjaink egy csoportja közösségfejlesztő, csapatépítő foglalkozáson vehetett részt iskolánkban. A program a Nemzeti Művelődési Intézet Vas Megyei Irodájának ifjúsági közösségfejlesztő sorozatának egyik állomása volt. A foglalkozást, Borsos-Lajos Krisztina, a Vasi Ifjúságért Egyesület ifjúságsegítő szakembere vezette.


A program tavaly indult, melynek célja, hogy Vas megyében megtalálja azokat a településeket, ahol már van, működik ifjúsági közösségi élet és szakemberek által segítse őket abban, hogy még aktívabban vegyenek részt a helyi közösségi életben.
A jó hangulatú délelőtt folyamán a résztvevő fiatalok név és társismereti játékok sokaságával ismerték meg egyre jobban egymást. Együttműködési és csapatépítő feladatokat oldottak meg közösen, melyekben szerepet kapott a koncentráció, a kreativitás, és a humor is. A diákok a játékos feladatokat nagy lelkesedéssel, örömmel teljesítették.
Bízunk benne, hogy a közös élmények majd arra sarkalják a fiatalokat a későbbiekben, hogy a helyi dolgokban is közösen, jobban, többet és aktívabban részt vesznek.

Hírek

Previous article

Őszi játszóház