Hivatali látogatás

Iskolánk 7.osztályos tanulói május 8-án a szentgotthárdi hivatalba tettek látogatást. A továbbtanulás előtt álló diákok bepillantást nyerhettek a hivatali dolgozók mindennapi munkájába.

Szép Renáta külkapcsolati és koordinációs ügyintéző vezette körbe az osztályt. Négy helyszínt jártak be, ahol a hivatal munkatársai munkájukról, az ehhez szükséges végzettségről beszéltek, játékos feladatokkal színesítve a “túrát”.

A pénzügyi részlegen Kovács Ágnes pénzügyi vezető, Domokos- Bartyik Zsuzsanna településfejlesztési ügyintéző a városüzemeltetési irodában várta a gyerekeket. Csicsai Dóra intézményi ügyintéző érdekes, régi dokumentumokat mutatott a társaságnak a házasságkötő teremben. Legvégül a testületi ülésterembe látogattak, ahol Molnárné Melczer Vivien adminisztrátor segédkezett egy rögtönzött szavazásnál, melyben arról kellett dönteniük a diákoknak, fegyelmezetten viselkedtek-e a látogatásnál, és megérdemlik- e az ezért járó jutalmat: egy finom fagylaltot. A “bizottság” egyhangúlag igennel szavazott.

Élményekkel gazdagon mentek vissza az iskolába. Köszönjük szépen e kedves fogadtatást, az érdekes és színvonalas bemutatkozást, valamint Huszár Gábor polgármester úrnak a fagylalt felajánlását. 

Hírek

Previous article

Gotthárd nap
Hírek

Next article

Történelmi vetélkedő