Kerékpártároló átadása

 

 

Szeptember elsején került sor iskolánk fedett kerékpártárolójának hivatalos átadására.

 

A jelenlévőket Kovács Jánosné, tagintézmény-vezető köszöntötte, aki kiemelte, hogy egy iskola életében nagy jelentőséggel bír minden olyan újdonság, ami az intézményben tanuló gyermekek életét megkönnyíti, a környezetét, szebbé, kulturáltabbá teszi.

 

 

A fedett kerékpártároló kialakítása évekkel ezelőtt felmerült a szülői munkaközösség körében. A munkaközösség pénzének nagy részét évek óta erre gyűjti, gyűjtötte. Az anyagi hátteret megteremtve az ötletből tervek, majd megvalósítás született. Most pedig a létesítmény minden nap várja, hogy az iskolába kerékpárral érkezők birtokba vegyék, használják, ugyanakkor óvják és vigyázzanak rá.

 

 

 

Mindez nem jöhetett volna létre, ha nincsenek a támogató vállalatok, ha nincsenek a két kezükkel segítséget nyújtó szülők, ha nincsenek a szülői munkaközösség tagjai. Hálás köszönet illeti mindannyiukat. Sokan voltak, nehéz lenne mindenkit felsorolni név szerint, de akik legtöbbet tettek az elképzelés megvalósításáért, mindenképpen meg kell említeni. Így a vállalatok közül a Kiswire-t és az Allisont, akik jelentős anyagi támogatást nyújtottak, a szülők közül pedig Hargitai Lászlót, aki megtervezte és elkészítette a vasszerkezetet, valamint Kulcsár Lajost, aki az alap betonozását irányította. Köszönet városunk polgármesterének, Huszár Gábornak és főépítészünknek, Kiss Gábornak a segítségnyújtásért, támogatásért.

 

Végül, de nem utolsó sorban köszönet Czibókné Grábler Juditnak, a szülői munkaközösség elnökének, aki az egész folyamatnak a mozgatórugója volt. Juditnak az átadó keretében köszönte meg Kovács Jánosné a kitartó és eredményes munkát, mely nemcsak a kerékpártároló megvalósításának folyamatát jellemezte, hanem a szülői munkaközösségben 4 éven át betöltött vezető szerepét is.

 

 

Judit a kerékpártároló kapcsán támogatókat keresett, szervezett, összehangolt, ha kellett odaállt és kétkezi munkájával segített, hónapokon keresztül odafigyelt, hogy minden a megfelelő minőségben, a megfelelő helyre kerüljön. Judit tevékenységét mindvégig az agilis és határozott hozzáállás jellemezte. Segítette a szülők és a pedagógusok közötti együttműködést, szervezte az SZM bált, támogatta a különböző iskolai rendezvényeket.

 

 

 

A képen balról jobbra: Hargitai László (szülő), Czibókné Grábler Judit (szülői munkaközösség vezető) Támis János ( Kiswire Szentgotthárd Kft., igazgató), Kovács Jánosné (tagintézmény-vezető), Rezsnyák Péter (Allison Transmission magyarországi gyárának igazgatója)

 

Köszönetünket szeretnénk még egyszer kifejezni az iskola valamennyi dolgozója és diákja nevében mindenkinek, aki a kerékpártároló készítésébe bármilyen módon bekapcsolódott.

Hírek

Previous article

Elismerés
Hírek

Next article

Tájékoztató