Nyílt nap

Április 5-én nyílt napra invitáltuk a leendő 5. osztályos tanulókat és szüleiket, hogy közelebbről is megismerjék iskolánkat.

A nyílt nap Kocsisné Takács Éva, tagintézmény-vezető tájékoztatójával kezdődött, ahol bemutatta iskolánk felépítését, humán erőforrását, tárgyi feltételeit. Vázolta filozófiánkat, a felső tagozatos lét jövőképét és elmondta azt is, hogy azok a tanulók, akik iskolánkat választják felső tagozatos tanulmányaik folytatására, egy színes, diákközpontú oktatásban vehetnek részt. A leendő 5. osztályos tanulóknak lehetőségük lesz az idegen nyelveket nemzetiségi nyelvként, vagy akár emelt óraszámban is tanulni. Természettudományos gyakorlat keretében ismerkedhetnek a természettudományos tantárgyak alapjaival. Kezdetektől fontosnak tartjuk a mindennapi testmozgást, amelyhez iskolánkban minden feltétel adott. A 16 óráig való iskolai tartózkodást napközis csoportunkkal oldjuk meg, ill. diákjaink számos szakkör közül választhatnak: atlétika, lány labdarúgás, német szakkör, nemzetiségi tánc, botanika.

A tájékoztató után az érdeklődők bemutató órákon vehettek részt, melyekből bepillantást nyerhettek oktatásunk mindennapjaiba.

Bízunk benne, hogy jövőre sok, jelenleg 4. osztályos diákot üdvözölhetünk iskolánkban.

Hírek

Previous article

Hírek

Next article

Megyei versenyeredmények