,,Vigyázok
magamra!"

December 14-én egészségnapot tartottunk, melynek kiemelt témája a megelőzés volt. Ötödik és hatodik évfolyamos tanulóink interaktív játékok és társasjáték formájában, az idősebb korosztály demonstrációs bábú és egészségfejlesztő szakember előadása kapcsán szembesült a dohányzás szervezetre gyakorolt káros hatásaival. A program során a kicsik lazító gyakorlatokat sajátíthattak el, felelevenítették a gyalogos és kerékpáros közlekedés szabályait és megismerkedtek az elsősegélynyújtás alapjaival.


Hetedik és nyolcadik osztályos tanulóink speciális szemüveg segítségével tapasztalták meg milyen zavarokat okoz az alkohol és a drog fogyasztása a mozgáskoordinációban. Egy másik állomáson szakember hívta fel a figyelmüket a biztonságos internethasználatra, majd osztályfőnökeik irányításával társ-és önismereti játékon vettek részt.
A foglalkozásokat a pedagógusok mellett külsős partnerek, rendőr, egészségfejlesztő szakember, iskolai védőnő és a helyi gimnázium diákjai tartották. Köszönjük a közreműködésüket!